Fjalë Kyçe

Nesër nis asfaltimi i segmentit rrugor Brezovicë – Qendra e Skijimit

Nesër nis asfaltimi i segmentit rrugor Brezovicë – Qendra e Skijimit

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka bërë të ditur se nesër do të fillojë asfaltimi i rrugës regjionale R210, segmenti Brezovicë – Qendra e Skijimit.

Për ditën e nesërme do të asfaltohet shtresa qarkulluese në gjatësi prej 4.5 kilometra.

Rruga do të jetë e pakalueshme deri më datë 23 tetor, në ora 16:00, thuhet në njoftim.