Fjalë Kyçe

Nesër, shumica e lagjeve të Prishtinës nuk do të kenë rrymë 12 orë

Nesër, shumica e lagjeve të Prishtinës nuk do të kenë rrymë 12 orë

Kompania për Distribuimin e Energjisë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve në projekte investive në rrjetin e Prishtinës do të ketë ndërprerje në shumicën e lagjeve të kryeqytetit.

Lagjet e Prishtinës do të përballen me mungesë të rrymës deri në 12 orë.

Rryma do të ndërpritet nga ora 9:00 e mëngjesit e do të zgjasë deri në ora 21:00.

Ky është plani i paraparë nga KEDS:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 27-08-2020

1.

Në NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mehanika(Kodi: 10010002 ) nga ora 09:00 – 09:05  dhe 20:55-21:00

Vendet: Një pjesë e rr.Tahir Zajmi, një pjesë e rr.Lidhja e Prizrenit, Shoping family center, Objeket e ndërmarrjes Pastrimi.

Arsyeja: Ndërrimi i  kthinave, i transformotorit dhe punimi i  kokave.

2.

Në NS 110/35/10kV Prishtina 1 nga dalja 10kVJ 23 Komuna e Re do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Dogana (Kodi: 10000015116 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Dogana e Kosovës dhe një pjesë rr.Xhevdet Doda.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, i transformotorit dhe punimi i kokave.

3

NS 10/0.4kV Eroll Ahmeti (Dukagjini invest) (Kodi: 10000015153 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Një pjese e rr.Xhevdet Doda.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, i transformotorit dhe punimi i kokave.

4.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 nga dalja 10kVJ 23 Arta do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Arta (Kodi: 12000007024 )& (Kodi: 12000007103) nga ora  09:00 – 21:00

Vendet: Lakrishtja, nje pjese Bulevardit Bill Klinton,  një pjesë rr.Xhevdet Doda dhe Frigo Avi shpk.

Arsyeja: Zëvendësimi i Transformatorit ekzistues me Transformator të ri si dhe i kthinave ekzistuese me kthina të reja.

5.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shaip Kamberi J.22 (Kodi: 11000005) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Një pjesë e rr.Mustafë Hoxha, një pjesë e rr.Xhelal Mitrovica, një pjesë e rr.Mustafë Kruja, një pjesë e rr.Edmond Hoxha, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi dhe rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

6.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV nr.3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sami Ahmeti (Kodi: 11000021184 ) nga ora  09:00 – 21:00

Vendet: Tringë Smajli, Hotel Sirius, Aurora center, qendra kulturore Sfera.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

7.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV J21 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Arber Kryeziu “ROYAL” (11000022261)  nga ora  09:00 – 21:00

Vendet: Një pjesë rrugës B dhe Royal mall.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, punimi i kokave.

8.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV J21 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Korab Gashi “VG CONSTRUCTION” (11000022242) nga ora  09:00 – 21:00

Vendet: Një pjesë rruges B, Maxi, Smile kafe.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave,  punimi i kokave.

9.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV J21 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Imer Ademi “NARDI” (11000022244) nga ora 09:00-21:00

Vendet: Pjesa ndërmjet rrugëve: Rr. B, rr.Enver Maloku dhe Ndue Perlleshi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, punimi i kokave.

10.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV j.25 Shaip Mati 1 (Kodi: 19000025) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: TS Lagja Spitalit 1, Lagja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të Ulët.

11.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja Nr.31 Mark Isaku (12000022) nga ora 09:00-21:00;

Vendet: Bahollët dhe  Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, rr.UÇK- një pjesë, rr.Josip Rela, Lidhja e Prizrenit –një pjesë, rr.Mark Isaku- një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi I kthinave, punimi i kokave.

12.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja Nr. 28 Sigurimi Social (12000020) nga ora 09:00-21:00;

Vendet: Gjyqi, shkolla fillore E.Duraku, rr.Vëllezërit Fazliu, pjesa rreth Komunës së Vjetër, një pjesë  kah Raifaisen banka, rr.Ilaz Agushi kah Tregu.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, punimi i kokave.

13.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja Nr. 15 Blloku I pare (11000002) nga ora 09:00-21:00;

Vendet: Rr.Ilaz Agushi, Blloku i Parë i Banesave, Gjimnazi dhe Shkolla teknike.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, punimi i kokave.

14.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Rr. Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.