Fjalë Kyçe

Nga këto komuna të Kosovës janë 113 rastet e reja me COVID-19

Nga këto komuna të Kosovës janë 113 rastet e reja me COVID-19

Edhe 113 raste të reja janë shënuar në Kosovë me koronavirus në Kosovë, në 266 mostra të realizuara.

Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 36 raste, komuna e Ferizajt 15 raste, komuna e Gjilanit 12 raste, komuna e Prizrenit 11 raste, komuna e Mitrovicës 10 raste, komuna e Fushë Kosovës 6 raste, komuna e Vushtrrisë 6 raste, komuna e Drenasit 3 raste, komuna e Vitisë 2 raste, komuna e Skenderajt 2 raste, komuna e Suharekës 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Gjakovë, Kamenicë, Malishevë, Obiliq, Pejë, Podujevë, Rahovec dhe Shtime.

Kurse sot janë shëruar 67 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 1.644 raste, kurse raste aktive 1.293.
Numri total i rasteve pozitive në Kosovë ka shkuar në 2.991 raste, me gjithsej 54 raste të vdekjes të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.