Fjalë Kyçe

Ngjyrat e Galaxy S10 shihen shumë qartë në fotot e reja

Ngjyrat e Galaxy S10 shihen shumë qartë në fotot e reja

Samsung Galaxy S10 nuk pritet të shfaqet vetëm në tre variante, por gjithashtu në shumë ngjyra të ndryshme dhe tani ato kanë rrjedhur përpara ngjarjes së lansimit më 20 shkurt.

Imazhet po vijnë nga të gjitha këndet dhe secila duket të vijë me një ngjyrë të ndryshme. Si rezultat ne mund të lidhim copat së bashku dhe të kuptojmë se çfarë duhet të jenë të gjitha opsionet e ngjyrave që Galaxy S10, S10e dhe S10 Plus na ofrojnë.

Evan Blass, ka ndarë të pamje të S10 dhe duken të jenë të modelit të botës reale. Pajisja kryesore në vijim tregon një ngjyrë të bardhë perle. Në këtë rrjedhë ju gjithashtu mund të shihni sistemin e shumë përfolur të trefishtë të kamerës së prapme.

Modeli i qeramikës së zezë, sipas SamMobile, do të jetë vetëm në dispozicion në modelin Samsung Galaxy S10 Plus.