Fjalë Kyçe

“Ninja” diagnostikohet me një kancer të lëkurës

“Ninja” diagnostikohet me një kancer të lëkurës

Streameri i njohur amerikan “Ninja”, Tyler Blevins, ka njoftuar se është diagnostikuar me melanomë, formë e kancerit të lëkurës.

Në një postim në rrjetin social “X”, 32-vjeçari, video-lojtar i “Fortnite”, ka deklaruar se ka hequr një nishan kancerogjen nga këmba e tij.

Ai ka thënë se një vend i errët është duke u kontrolluar nga mjekët dhe shpreson se do ta ketë zbuluar më herët kancerin.

“Ninja” u ka bërë thirrje të tjerëve që të kontrollohen rregullisht.

“Ninja” është sinonim i platformës Twitch.

Ai ishte njëri prej transmetuesve më të mëdhenj të video-lojërave.