Fjalë Kyçe

Nis ngjyrosja e shtigjeve për biçikleta në kryeqytet

Nis ngjyrosja e shtigjeve për biçikleta në kryeqytet

Shtigjet për biçikleta nëpër Prishtinë do të jenë të veçanta.

Kryetari i komunës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka nisur ngjyrosja e tyre si dhe ndarja fizike e tyre.

“Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në Dardani e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera. Do të ketë barriera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete”, është shprehur Ahmeti.

https://www.facebook.com/shpend.ahmeti/posts/10160191400337166