Fjalë Kyçe

Një tjetër skuadër bie në ‘kthetrat’ e FIFA-s

Një tjetër skuadër bie në ‘kthetrat’ e FIFA-s

Një tjetër skuader bie në ‘kthetrat’ e FIFA-s, shkruan GazetaAlo.

Skuadra londineze Chelsea dënohet me gjysmë-milion euro gjobë dhe 1 vit transferime të bllokuara (2 faza transferimi). /GazetaAlo