Fjalë Kyçe

Nuhiu i vlerëson bonus për Kosovën ndeshjet kundër Anglisë

Nuhiu i vlerëson bonus për Kosovën ndeshjet kundër Anglisë

Familja e Atdhe Nuhiut fshihej në bodrum kur ai telefononte në shtëpi në Kosovën e shkatërruar nga lufta.

Familjarët e tij jetonin në frikë të vazhdueshme në Prishtinë, ku ishte lindur sulmuesi i Sheffield Wednesdayt, para se të ikte me familjen e ngushtë në Austri si foshnjë.

Pas gjakderdhjes për pavarësi nga Serbia, çdo ndeshje futbolli si shtet është një festë.

Kështu që pritja e Anglisë dhe loja në Wembley në eliminatoret për Evropian do të jenë diçka më të veçanta. Nuhiu do të mendojë për ata që ka lënë prapa kur u largua si foshnjë.