Fjalë Kyçe

Nuk lejohet mbrojtja në liri e Sali Mustafës

Nuk lejohet mbrojtja në liri e Sali Mustafës

Prokurorët kërkojnë zgjatje të paraburgimit për Sali Mustafën, avokatët kërkojnë të mbrohet në liri.

Janë bërë gati dy muaj që kur Sali Mustafa është në paraburgim.

Ai është paraqitur para gjykatësit të Procedurës Paraprake dhe është deklaruar i pafajshëm për akuzat që i vihen në barrë.

E deri sa gjykimi nuk ka filluar, Zyra e Prokurorit të Specializuar po kërkon që Mustafa të mbahet në paraburgim.