Fjalë Kyçe

Osmani jep shpjegimin e tij për shitjen e tokave për 1 euro

Osmani jep shpjegimin e tij për shitjen e tokave për 1 euro

Naser Osmani, ish-zëvendëskryesues i Bordit të AKP-së i cili në të njëjtën kohë ka qenë edhe deputet i LDK-së, para Komisionit hetimor për privatizim ka arsyetuar shitjen e një ari tokë për një euro, duke thënë se çmimin e përcakton oferta.

Deputeti i AAK- së, Bekë Berisha, e ka pyetur edhe për atë se si një tokë është shitur për një euro ari.

Ai ka thënë se ka pas edhe tokë në sipërfaqe prej 74 metër katror që është shitur për 900 mijë euro.

Deputeti Hajrulla Çeku e ka pyetur nëse kanë pas mundësi që të refuzojnë çmimin. Osmani ka thënë se po dhe kanë refuzuar, por se sipas tij në riofertimet që kanë marr çmimet kanë qenë edhe më të ulëta. Ai ka theksuar se tani nuk e sheh të arsyeshëm çmimin mesatar prej 39 euro për ari, por se sipas tij në atë kohë ka qenë i arsyeshëm.