Fjalë Kyçe

Për ata që marrin asistencën sociale: Posta jep njoftimin e rëndësishëm

Për ata që marrin asistencën sociale: Posta jep njoftimin e rëndësishëm

Prej nesër Posta e Kosovës do të fillojë me shpërndarjen e Asistencës Sociale

Posta e Kosovës përmes një njoftimi ka thënë se prej nesër, më datë 22.05.2020, nga ora 11:00, do të fillojë me shpërndarjen e Asistencës Sociale, siç ka kërkuar Ministria e Financave dhe Transfereve për muajin maj 2020.

Mjetet financiare mund t’i tërheqni si zakonisht në sportelet e Postës së Kosovës në të gjitha komunat.

“Kërkojmë mirëkuptimin tuaj që gjatë tërheqjes së mjeteve të respektoni rregullat e distancës fizike, dhe të merren masat mbrojtëse, sipas specifikave të Institutit të Shëndetit Publik të Kosovës”, thuhet në njoftimin e tyre.