Fjalë Kyçe

Përballjet kampionale në kuadër të tre edicioneve të fundit ndërmjet rivalëve rajonal, Drenicës dhe Feronikelit

Përballjet kampionale në kuadër të tre edicioneve të fundit ndërmjet rivalëve rajonal, Drenicës dhe Feronikelit

Përballjet kampionale në kuadër të tri edicioneve të fundit ndërmjet rivalëve rajonal, Drenicës dhe Feronikelit.

Sot këto dy skuadra do ti masin forcat me fillim nga ora 16:00, nV “Bajram Aliu”.

Njëra lufton pVr titull ndërsa tjetra nuk ka ndonje ambicie në këtë sezon.