Fjalë Kyçe

Policia arreston dy persona, i shtrin përtokë si policia amerikane

Policia arreston dy persona, i shtrin përtokë si policia amerikane

Sot në Prishtinë dy persona janë rrahur ndërmjet vete, ndërsa pas arritjes së Policisë në vendngjarje, të dy personat janë arrestuar dhe dërguar në stacionon policor.

Policia e Kosovës për rajonin e Prishtinës i tha Telegrafit se rrahja ka ndodhur rreth orës 14:40.

“Rreth orës 14:40 është raportuar për një rrahje në progres në lagjen Lakrishtë në Prishtinë. Informatës i janë përgjigjur menjëherë njësitë policore dhe me të arritur në këtë lokacion janë hasur dy persona duke u rrahur mes vete, të njëjtit janë arrestuar dhe dërguar në stacion policor për procedura të mëtejme”.