Fjalë Kyçe

Policia pranë një shtëpie në Tophane

Policia pranë një shtëpie në Tophane

Prishtina që nga dita e djeshme është futur në karantinë për shkak të numrit të të prekurve me koronavirus.

Në rrugën “Lidhja e Prizrenit” në  lagjen Tophane në Prishtinë, pjesëtar të Policisë së Kosovës po qëndrojnë pranë një shtëpie, ku anëtarë të kësaj familje dyshohet se kanë pasur kontakt të drejtpërdrejt me personat që janë infektuar me koronavirus.

Këtyre të fundit u janë bërë testet dhe pritet që gjatë ditës të dalin rezultatet.