Fjalë Kyçe

Posta e Kosovës: Jemi rrethuar nga Policia

Posta e Kosovës: Jemi rrethuar nga Policia

Posta e Kosovës përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vendosur brenda objektit dhe para hyrjes së Postës.

Në këtë njoftim ata thonë se nuk i dinë arsyet e këtij veprimi.

“Ju njoftojmë se aktualisht derisa po mbahet mbledhja e Bordit të Përkohshëm me menaxhmentin në Postën e Kosovës kanë ardhur policia dhe janë vendosur edhe brenda objektit edhe para hyrjes së Postës. Nuk e dimë arsyen për një veprim të tillë”, thuhet në njoftimin e Postës.