Fjalë Kyçe

Presidenti i KOK-ut, priti sot fotografët amerikanë të Kompanisë “Victory Journal”

Presidenti i KOK-ut, priti sot fotografët amerikanë të Kompanisë “Victory Journal”

Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani, priti sot fotografët amerikanë të Kompanisë “Victory Journal”, Anthony Blasko dhe Shane Lyons, të cilët po e realizojnë një foto-reportazh me sportin në Kosovë.

Mysafirët shoqëroheshin nga drejtuesit e Federatës së Gjimnastikës së Kosovës, kryetari Besim Halilaj dhe sekretari i përgjithshëm, Amir Tahiraga. /Gazeta Alo