Fjalë Kyçe

Prishtina e Gjilani më së shumti raste sot, këto janë komunat tjera të prekura me koronavirus

Prishtina e Gjilani më së shumti raste sot, këto janë komunat tjera të prekura me koronavirus

Edhe 158 raste me koronavirus janë konfirmuar në 24 orët e fundit në Kosovë. Derisa 13 pacient kanë humbur betejën me Covid-19.

Gjatë 24 orëve të fundit po ashtu janë shëruar edhe 245 pacientë të tjerë.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 38 raste, komuna Gjilan 29 raste, komuna Gjakovë 13 raste, komuna Pejë 13 raste, komuna Fushë Kosovë 9 raste, komuna Drenas 6 raste, komuna Prizren 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Kamenicë 5 raste, komuna Dragash 4 raste, komuna Istog 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Obiliq 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Ferizaj 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Kaçanik, Mitrovicë, Podujevë, Shtime dher Skenderaj.