Fjalë Kyçe

Promo: Me krenari e përgjegjësi drejt Euro 2020

Promo: Me krenari e përgjegjësi drejt Euro 2020

Kombëtarja e Kosovës do të zhvilloj dy ndeshje tejet të rëndësishme gjatë këtij muaji, shkruan GazetaAlo.

Dardanët do të luajn dy ndeshje, ndaj Bullgarisë dhe Danimarkës

Kjo është promo motivuese për ndeshjet e Kombëtares.

Promo: Me krenari e përgjegjësi drejt Euro 202. /Gazeta Alo

https://www.facebook.com/305519599576772/posts/1971114163017299/