Fjalë Kyçe

Punime në rrjet, KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës

Punime në rrjet, KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e rrymës në disa vende.

Njoftimet nga KEDS përpunimet në rrjet:

02.10.2020

PUNIME TË DOMOSDOSHME NË RRJET, NË KËTO VENDE DO TË KETË NDËRPRERJE TË RRYMËS DY DITËT E ARDHSHME

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.

Në TS 110/10 kV Deçan  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, JasiqdheGjocaj.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzimin GjocajdheJasiq.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Gjakova1  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 09:00 -12:00dhe 13:00-16:00.

Vendet:BabajBokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, ShishmandheSmolicë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10 kV Shupkovc  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala  (kodi: 70000101) prej orës 09:00 -12:00dhe 13:00-16:00.

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Drejtimi i Carralevës (Stabiliment) TS që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gashët) (Kodi:41046004029)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Musojt) (Kodi:41046004030)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV  Carrelevë-Kastrioti (Kodi:41046004042)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Devatak (Kodi:41046004056) prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV  Kryqi i Belincit (Kodi:41046004058)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV (Kodi:41046004059) prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV  Guri Company ShPK Naim Ibush Arifi (Kodi:41046004060)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Carralevë-Fehmiu (Kodi:41046004061)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Carralevë-Behajt (Kodi:41046004062)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi:41046004063)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Carralevë te Xhamia(Kodi:41046004064)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Carralevë- Pompae ujit (Kodi:41046004065)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Carralevë III-Shkolla e Vjetër(Kodi:41046004066)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Zborc e reja (Kodi:41046004070)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi:41046004073)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (Kodi:41046004081)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë III (te Dugojt) (Kodi:41046004089)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Besimi Comerc (Kodi:41046004094)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Hajri Xhelili (Kodi:41046004095)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi Lulzim Abazi) (Kodi:41046004101)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Habib Hyseni (Kodi:41046004114)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Kastrioti (Kodi:41046004119)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Sborc-Badraxhit (Kodi:41046004122)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Sborc-Topillët (Kodi:41046004123)  prej 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV TS Semedin Dugolli-Zdrukthtari (Kodi:41046004125)  prej 10:00-14:00

Vendet: Pjetërshticë,Caralevë, Zborc dhe Belincë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

2.

Në TS 35/10 kV Ferizaj3  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Manastirci, Nerodimja e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerci dhe bizniset private.

Arsyeja:Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Punime në projekte investive

03.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Sankofc te Xhoshet  (Kodi: 16100009094) prej  09:00-14:00

Vendet: Lagjja Xhoshët.

Arsyeja:Demontimi i shtyllave të vjetra dhe kyçja e konsumatorëve në shtylla të reja.

2.

Në TS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS XhamijaKulla (Kodi: 15018018066) prej  09:00-16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardh i Madh,pjesa kah xhamia.

Arsyeja:Ngritja e shtyllave në rrjetin ekzistues.

3.

Në TS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS te Sadiku(Kodi: 15018018063) prej  09:00-16:00

Vendet:Ana e majtë e rrugës UÇK në afërsi të montazhës së KEK-ut, Montazha.

Arsyeja:Ngritja e shtyllave në rrjetin ekzistues.

4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10kV Nr. 27 Normalja do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV Bazeni Gërmia (Kodi:11000010047 )nga ora 09:00 – 17:00.

NS 10/0.4kV Restorani Gërmia (Kodi:11000010049 )nga ora 09:00 – 17:00.

NS 10/0.4kV Ndriçimi Gërmia (Kodi:11000010050 )nga ora 09:00 – 17:00.

NS 10/0.4kV Villa  Gërmia (Kodi:11000010048 ) nga ora 09:00 – 17:00.

Vendet: Bazeni, Restorantet Freskia, Villa dhe ndriçimi.

Arsyeja: Energjizimi i TSB.

Ferizaj

1.

NëNS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia  (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Energjizimi i Trafos së re.

NëNS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjhi  (Kodi: 41000004) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë-Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.

03.10.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NëNS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kovikti  (Kodi: 81084022)prejorës09:00 – 13:00

Vendet: rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Mbretëresha Teuta,rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana,rr.Xh.Gjakova dhe rr.Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja:Dislokimi i pjesës së mbetur në linjën 10kV dhe 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta  (Kodi: 41000002) prej orës 14:00 – 16:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribari Vogël, Ribari Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi,Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Dislokimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj  (Kodi:73000009) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet:Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.

Arsyeja: Vendosja e TS të ri të tipit Blindë, Tr (i ri) Sn=1000 kVA, Paneli TU 0.4 kV (i ri), ndërsa  kthinat do të përdoren  nga TSB (ekzistuese).