Fjalë Kyçe

Punime të planifikuara në rrjet, KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 8 orë

Punime të planifikuara në rrjet, KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 8 orë

Për shkak të punimeve të planifikuara për projekte investive por edhe për pastrimin e trasesë, KEDS ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vendbanime të Kosovës.

Koha më e gjatë e ndërprerjes së rrymës për nesër do të jetë 8 orë, raporton kallxo. com.
Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjëja te xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen rrjetin ekzistues

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla e Sabiti (Kodi: 14000001196)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja te Sabiti

Arsyeja: Ndryshimi i pozicionit dhe kapacitetit te ormanit A02

3.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli në stabiliment dhe pa energji do të mbesin TS

TS 10/04 kV Servisi I gjeneratoreve Albana(Xh,B) (Kodi: 15018007087)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Agrounioni Albana (Kodi: 15018007088)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vragoli lagja Zabelaj ZPRR 2015 (Kodi: 15018007145)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Ndriqimi Puplik 2 (Kodi: 15018007160)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vragoli 2 shtylla (Kodi: 15018007010)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Latif Kryeziu Pompa benz. (Kodi: 15018007011)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Stacioni I pompave  Drenas(mbrapa Lates) (Kodi: 15018007129)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Jahir Hoxha “JAHA COMPANY” SH.P.K (Kodi: 15018007144)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Ndriqimi Puplik 1 (Kodi: 15018007159)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Genc Morina N.P.T.”GLLAREVA (Kodi: 15018007232)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vragoli 1 BTS blinda (Kodi: 15018007009)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Nje pjesë e Vragolisë

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension tek TS Vragoli 1 BTS blinda

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Sokol Gashani AL-TRADE CENTER SH.P.K   (Kodi: 10012004260  )  prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

Vendet: AL-TRADE CENTER SH.P.K

Arsyeja: Vendosja e dy ndaresave vertikal me siguresa (letfave) shtese sipas projektit ne Ormanin ekzistues.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni

Punime në projekte investive

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 13:00  deri ne ora 19:00

Vendet: Fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010)  prej orës 10:00  deri ne ora 11:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Energjizimi i trafos.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 26-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002)  prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë..

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni.