Fjalë Kyçe

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë deri në 8 orë

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë deri në 8 orë

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në disa lokalitete të vendit.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës:

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ferki Haxhimehmeti “Lin Projekt”(kodi: 11000023255) prej orës    10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Objekti I Lin Projektit

Arsyeja: Montimin e tri daljeve ne panelin ekz. 1 kV ne TS-in perkates

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV J26 Mati 2 (kodi: 19000026) prej orës    10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjëja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Qeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathes

Arsyeja: Energjizimi i kthinave në TS POZHEGU BROTHERS SH.P.K. Qemajl Pozhegu 2 1000kVA

Punime në projekte investive

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 deri në ora 17:00

Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina –kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi: 16100004) prej orës    09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension te mesem

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-10-2020

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja : Pastrimi i trasesë

Punime në projekte investive

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-10-2020

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 09:00 -12:00 si dhe  13:00 – 16:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Pastrimi trasesë.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-10-2020

1.

TS 35/10(kV Dikanca  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radesha (Kodi: 30037006)  prej orës 09:00 -12:00 si dhe  13:00 – 16:00

Vendet: Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh .

Arsyeja: Pastrim i trasesë.

Rajoni i Ferizajt

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i vjetër (kodi: 40043007) prej orës    12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj

Arsyeja: Vendosja e 2 shtyllave te tensionit te mesem 12/1600 sipas PEE nr.6878.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-10-2020

1.

TS 110/10 kV Mitrovica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi: 70000014)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Qendrën e Qytetit

Arsyeja: Kontrollimi, shtimi  vajit  në TS 10/04.KV

2.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101)  prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10kV nga vegjetacioni.

3.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grupi i Bizneseve (Kodi: 73000013)  prej orës 11:00 deri në ora  14:00

Vendet: Emona , Edona Objektin e Kedsit

Arsyeja: Montimi i kthines 10kV ne TS inter eks.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani  (Kodi: 80080009)  prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja: Pastrim I trases.

Rajoni i Gjilanit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Nga  TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Artanë (kodi 600240) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë), Bunjak (një pjesë) dhe Marevc, Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallov (një pjesë), Prekovc, Kukavicë, Tullar, Jasenovik, Qeranovik, Vlasali dhe Zebinc dhe Minierat 6kV.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirt .

Arsyeja: Ndërimi I shtyllave të kalbura me shtylla të betonit Qelik dhe Selishtë.