Fjalë Kyçe

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto fshatra e qytete të Kosovës

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto fshatra e qytete të Kosovës

Koha më e gjatë e ndërprerjes së rrymës do të jetë 8 orë.

Ky është orari sipas KEDS-it:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 22-10-2020

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyqja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 22-10-2020

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

Rajoni i Pejës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 22-10-2020

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania II (Kodi 51000004) nga ora 12:00 -12:15 si dhe 16:45 – 17:00

Vendet: Benzines Raushiq.Tregu Raushiq.Jasiqi2.Jasiqi1.Banja.Mulliri jusaj.Molika kontroll tek.Jakup Beqaj.Asfallti.Ideal vokshi.Te billepoja.Dardanija2.Dardanija1.Dardanija7.Dardanija4 .

Degzimi 10kV (Kodi 51000004007,008,009,010,011,013,014,015,022,024.) nga ora 12:00 deri ne ora  17:00

Vendet:Banja, Molika Kontrolla tek, Jasiqi l dhe II, Tregu Raushiq, Mulliri Jusaj, Qatip Jusaj-Motel, NN “DELTA ” Sefedin Avdijaj, Metë Gashi.A

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit nentoksor bazuar nga zgjidhjen teknike me nr 8058

2

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 10:00 – 10:30 si dhe 14:00 -14:30

Vendet: Isniq,Lebush,Strellc i epër, Strellc i ultë.

TS 10/04kV Lëbush Hysenaj (Kodi 53000004030) nga ora 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: Lëbush Hysenaj

Arsyeja: vendosja e transformatorit të ri dhe ndrrimi i panelit TU.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 22-10-2020

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” MBTS ” BANKA ” (Kodi: 40040001003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:   TS  MBTS ” BANKA ”

TS 10/04 kV Lorik Jashari (Kodi: 40040001190) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:   TS Lorik Jashari

TS 10/04 kV Vehbi Salihu ” (Kodi: 40040001174) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:   TS – Vehbi Salihu ” ”

Arsyeja: energjizimi i TS të ri.

Rajoni i Mitrovicës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 22-10-2020

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  1. 10/04kV Barakat (Kodi 73000007007 ) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: Ts. Barakat

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit dhe panelit TU.

Rajoni i Gjakovës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 22-10-2020

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 82081008) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja: Lidhja e sustës për akordim të ndërprerësit.