Fjalë Kyçe

Qeveria merr vendim për shkarkimin e bordit të KEK-ut

Qeveria merr vendim për shkarkimin e bordit të KEK-ut

Qeveria e udhëhequr nga kryeministri, Avdullah Hoti pritet të marrë hapin e radhës në mbledhjen e ardhshme.

Indeksonline mëson e ekzekutivi do të vendos për shkarkimin e bordit të KEK-ut.

Kësisoj, qeveri në këtë mbledhje pritet të bëjë edhe emërimin e bordit të ri të këtij institucioni.

Ndryshe, javën e kaluar, Hoti u hyri “fshesë” edhe tri institucioneve tjera. Shkarkoi drejtorin e Policisë së Kosovës, ATK-së dhe Doganës.