Fjalë Kyçe

Rastet e reja me COVID-19 janë nga këto komuna të Kosovës

Rastet e reja me COVID-19 janë nga këto komuna të Kosovës

Konfirmohen 46 raste të reja me koronavirus gjatë 24-orëve të fundit në Kosovë.

IKSHPK, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se nga janë 46 rastet e reja me COVID-19.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 15 raste, komuna Fushë Kosovë 5 raste, komuna Gjakovë 5 raste, komuna Mitrovicë 5 raste, komuna Podujevë 4 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Gjilan 2 raste, komuna Pejë 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste dhe me nga një rast komunat Drenas, Ferizaj dhe Malishevë”, thuhet në njoftimin e tyre.