Fjalë Kyçe

Real Madrid – Bale, ky është lajmi i fundit

Real Madrid – Bale, ky është lajmi i fundit

Klubi i Real Madridir do e lejojë Balen të vendose vet për të ardhmen, shkruan Gazeta Alo.

Nëse ai dëshiron të largohet, dyert janë të hapura, por nëse dëshiron të qëndrojë, ai do të qëndrojë.

Drejtuesit do i prezentojnë ofertat që do i marrin për të por nuk do i bëjnë asnjë lloj presioni për t’u larguar.

Bale thotë që do të qëndrojë dhe beson se mund të jetë i rëndësishem në projektin e Zidane, raporton ABC. /Gazeta Alo.