Fjalë Kyçe

Rrëfimi i sinqertë i Flakës për periudhën e errët të jetës

Flaka Krelani ka pësuar ndryshime të shumta kohëve të fundit.

Ajo ka bërë një rrëfim të sinqertë në rrjete sociale, në lidhje me periudhën e errët të jetës së saj, shkruan lajmi.net.

“Fundi i vitit 2018 dhe fillimi i vitit 2019 ka qenë i vështirë për mua fizikisht dhe mendërisht. Arsyeja që po shprehem kaq shumë, është sepse secili prej nesh ka vështirësi të cilat janë normale, zgjënjimet gjithashtu janë normale, si mungesa e motivimit, nuk është fundi i botës apo gjëra të tjera që na bëjnë të ndihemi keq”, shkruan Flaka.

“Do të doja të gjitha të ishin si ilaçe që të mund t’i konsumoja çdo ditë, sepse më ndihmojnë të arrijë gjithçka që dua në jetë. Ajo që jemi, është ajo për të cilën jemi të gatshëm të luftojmë”, shton ndër të tjerash Krelani.

 

View this post on Instagram

 

The end of 2018 & the beginning of 2019, have been tough physically and mentally… The reason I am expressing myself this deep is that everyone of us have struggles which is normal, dissapointments which are still normal, a lack of motivation, not the end of the world, and many other things that makes you feel bad. I wish all of those were a pill so I could drink them every day, cuz they do force me to achieve everything I want in life! Who you are is defined by what you’re willing to struggle for. So make yourself a priority and stop making the problem a problem, because the “ problem “ it doesn’t exist! Health…is the only important thing in life… I want to thank my friend, a Champ and a great person @muhaxhiribarlet for not beeing only a personal Trainer! 💪🏽🙌🏽🙏🏽 @letsgogymulpiane #slay …

A post shared by Flaka Krelani (@flaka.krelani) on