Fjalë Kyçe

Serie A po kthehet – ndeshje do të ketë çdo ditë

Serie A po kthehet – ndeshje do të ketë çdo ditë

Serie A do të tregojë së paku një ndeshje për ditë.

Sapo kampionati elitar italian të kthehet (20 qershor), pritet të ketë një ndeshje për ditë, në shtatë orare të ndryshme.

Sipas ‘Corriere dello Sport’, ndeshjet do të shpërndahen në orare të ndryshme, në mënyrë që televizionet të mbulojnë sa më shumë ndeshje, transmeton lajmi.net.

Ata duhet të shmangin oraret e mbrëmjes, pasi Asociacioni i Lojtarëve ka përsëritur se refuzojnë të luajnë në mot të nxehtë, gjatë verës, në qershor dhe korrik.

Në mënyrë që të kompletohet kalendari deri më 2 gusht, ndeshjet do të luhen çdo ditë.