Fjalë Kyçe

Shitësi në mënyrë ironike tregon format e kontrabandimit me “gomarë”

Shitësi në mënyrë ironike tregon format e kontrabandimit me “gomarë”

Njëri nga këta shitës të telefonave tregon mënyrën si bëhet kontrabandimi në kufi, duke ironizuar lidhur me hyrjen e pa regjistruar nga dogana të këtyre produkteve.

Që sipas tij bëhet duke përdorur kafshët që janë të trajnuar për t’i ndëgjuar vetëm ata që nuk është diçka e lehtë dhe për këdo, njofton Klan Kosova.