Fjalë Kyçe

“Shkrihet” Messenger, Facebook merr një vendim drastik

“Shkrihet” Messenger, Facebook merr një vendim drastik

Facebook dëshiron që përdoruesit të komunikojnë përmes platformës kryesore, dhe gjithashtu që aplikacionet të mos funksionojnë në mënyrë të pavarur.

Jane Manchun Wong, një ekspert në zbulimin e lajmeve të aplikacioneve, ka botuar në llogarinë e tij në Twitter se si rrjeti social ka filluar testimin e kësaj mundësi të re për përdoruesit, për të parë biseda dhe kontakte të tyre nga rrjeti social, pa hapje tjetër.

Përmes një postimi, Wong tha:

Facebook po i sjell përsëri bisedat aplikacionit për t’u kthyer në mesazhet e integruara”
Sidoqoftë, deri më tani kjo iniciativë po testohet në një grup të përzgjedhur njerëzish, prandaj ky seksion ka vetëm disa funksione të tij të disponueshme si dërgimi dhe pranimi i mesazheve, por pa qenë në gjendje të bëjë thirrje ose të dërgojë fotografi.

PARIS, FRANCE – APRIL 06: In this photo illustration, the logo of the Facebook, Messenger, Whatsapp and Twitter applications are displayed on the screen of an Apple iPhone on April 06, 2018 in Paris. In the midst of turmoil following the Cambridge Analytica scandal, Facebook faces a host of questions regarding its privacy and confidentiality practices. Messenger, the messaging application launched by Facebook, is in the center of attention. Indeed, Facebook allows itself to analyze the links and images that users send to Messenger and even to read the messages exchanged if they are posted, in order to make sure that the contents comply with the conditions of use. This increased monitoring of Facebook within its messaging application was confirmed by Mark Zuckerberg a few days ago. (Photo Illustration by Chesnot/Getty Images)