Fjalë Kyçe

Shqipëria parakalon në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”

Shqipëria parakalon në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”

Shqipëria ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike.

Shqipëria ka parakaluar në paradën e shteteve në kuadër të ceremonisë hapëse të Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”, shkruan lajmi.net.

Shqipëria ishte e përfaqësuar nga nëntë garues e prirë nga Guida Gega dhe Briken Calja.

Ndërsa Kosova do të parakalojë si shteti i 67-të në Stadiumin Olimpik të Japonisë.