Fjalë Kyçe

Shtyhet për 35 minuta arritja e ekipit olimpik të xhudos në Kosovë

Shtyhet për 35 minuta arritja e ekipit olimpik të xhudos në Kosovë

Ekipi i xhudos që i solli vendit tonë dy medalje të arta olimpike nga Lojërat në Tokio do të arrijë sonte.

Aeroplani me të cilin po udhëton ekipi olimpik kosovarë do të aterojë me 35 minuta vonesë.

Ekipi olimpik parashihej të arrinte rreth orës 19:50 por është shtyrë për gjysmë ore dhe pritet të aterojë në ora 20:25.

Ekipi i ATV-së gjendet pranë Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, dhe do të sjellë informacionet e para nga vendi i ngjarjes.