Fjalë Kyçe

Statistikat, Gjilani – Flamurtari

Statistikat, Gjilani – Flamurtari

Gjilani dhe Flamurtari do të takohen në duelin e 27-të kampion pas luftës në Superligë dhe Ligën e Parë.

12 fitore i kanë takuar Gjilanit, 10 fitore i kanë takuar Flamurtarit, ndërkohë 5 takime kanë përfunduar me rezultat të barabartë.

Madje ekipi kryeqytetas i ka fituar dy ndeshje me rezultat zyrtar, ndërkohë në fushën e lojës vetëm 8 përballje i ka të fituara.

Gjilanasit janë më të mirë edhe në goldallim, pasi kanë realizuar 39 gola përballë Flamurtarit që ka realizuar 33 (6 prej tyre me rezultat zyrtar).

Statistikat nga përballjet kampionale ndërmjet Gjilanit dhe Flamurtarit pas luftës:

2018/18: Flamurtari 1-1 Gjilani,
2017/18: Gjilani 1-0 Flamurtari, Flamurtari 0-1 Gjilani, Gjilani 0-0 Flamurtari
2014/15 (Në Ligën e Parë): Flamurtari 2-1 Gjilani Gjilani 3-3 Flamurtari
2009/10: Flamurtari 1-1 Gjilani ,Gjilani 1-3 Flamurtari, Flamurtari 3-2 Gjilani
2008/09: Flamurtari 1-3 Gjilani, Gjilani 1-2 Flamurtari
2007/08: Gjilani 2-0 Flamurtari, Flamurtari 3-2 Gjilani
2006/07: Gjilani 2-0 Flamurtari Flamurtari 0-0 Gjilani
2005/06: Flamurtari 2-0 Gjilani, Gjilani 2-0 Flamurtari
2003/04: Gjilani 2-1 Flamurtari, Flamurtari – Gjilani (3-0 zyr.) Gjilani u terheq nga garat
2002/03: Gjilani 3-1 Flamurtari, Flamurtari 1-0 Gjilani
2001/02: Flamurtari 3-0 Gjilani (rez zyrtar.), Gjilani 3–1 Flamurtari
2000/01: Gjilani 3-0 Flamurtari, Flamurtari 1-0 Gjilani
1999/00: Gjilani 3-1 Flamurtari, Flamurtari 1-2 Gjilani