Fjalë Kyçe

Të shtrirë në spitale janë 304 pacientë me COVID-19

Të shtrirë në spitale janë 304 pacientë me COVID-19

304 pacientë me COVID-19 janë të shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme në vend.

Këtë e ka bërë të ditur QKUK-ja të hënën pasdite.

Në Qendrën Klinike Universitare, përkatësisht në klinikat e saj, janë të shtrirë 176 pacientë. Ndërsa në spitalet e përgjithshme në qendrat tjera të vendit janë 128 pacientë.

208 prej pacientëve janë në oksigjenoterapi.

“24 pacientë vazhdojnë të jenë në gjendje të rënduar, nën përkujdesje intensive mjekësore”, thuhet në njoftim.