Fjalë Kyçe

Televizioni zviceran publikon një video të rrallë të Ramush Haradinajt gjatë luftës në Kosovë

Televizioni zviceran publikon një video të rrallë të Ramush Haradinajt gjatë luftës në Kosovë

Në një reportazh i realizuar nga televizioni zviceran SRF në korrik të vitit 1999 për çlirimin e Kosovës, protagonist kryesor i reportazhit është ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj së bashku me ish-komandantit e Koshares, Rrustem Berisha.

Ramush Haradinaj, ishte komandant për Zonën e Dukagjinit, dhe ai shihet në video duke iu drejtuar në një fjalim ushtarëve të tij.

Po ashtu në video shihet edhe komandanti i Koshares Rrustem Berisha.

Për më shumë shikojeni reportazhin e televizionit SRF: