Fjalë Kyçe

Turqia prodhon një 4×4 me dron të integruar që ofron siguri kufitare të teknologjisë së lartë

Turqia prodhon një 4×4 me dron të integruar që ofron siguri kufitare të teknologjisë së lartë

Kompania Alocal me qendër në kryeqytetin turk Ankara zhvilloi një automjet të ri të gjithë terreneve të quajtur Droad.

Sipas mediave turke, përcjell Telegrafi, kjo makinë “mburret” me integrimin e dronëve me funksion të lartë dhe është gati të trajtojë me lehtësi gjeografinë e thyer të Turqisë dhe gjetkë, duke premtuar se do të sigurojë shpejtësi dhe fleksibilitet të lëvizjes për terren operacionet, tha prodhuesi i saj të premten.

Droad 4×4 ka aftësinë e nevojshme për të reaguar shpejt në fushat e sigurisë kufitare, migrimit të parregullt dhe luftimit të zjarreve në pyje, tha Robit Teknoloji.

Falë dronit të tij me funksion të lartë, Droad ka aftësinë për të transportuar ngarkesa dhe për të siguruar gjurmimin dhe transmetimin e të dhënave të menjëhershme.

Makina mund të sigurojë shpejt ndjekjen, mbikëqyrjen dhe transferimin e aktiviteteve.

Ky mjet, edhe pse me tonazh të lartë është plotësisht i aftë të kapërcejë të gjitha pengesat dhe të gjitha llojet e terrenit sfidues në operacionet kufitare.

I gatshëm për të qëndruar si roje lëvizëse në kufi, Droad gjithashtu ofron mbështetje operacionale 24/7.