Fjalë Kyçe

Vala sqaron problemet që pati me internet

Vala sqaron problemet që pati me internet

VALA ka njoftuar konsumatorët se tanimë janë rregulluar problemet që kanë shkaktuar mungesë të internetit.

Sipas njoftimit tanimë është rikthyer shërbimi i internetit dhe sistemi ka filluar të normalizohet.

Njoftimi:

Të nderuar konsumator,

Telekomi i Kosovës por edhe operator tjerë në vend janë ballafaquar pasditën e sotme me probleme teknike që kanë shkaktuar mungesë të internetit.

Ky problem është përtej Telekomit të Kosovës dhe si i tillë është trajtuar më orë të tëra nga ekipet teknike.

Tashmë ekipet teknike kanë gjetur një zgjidhje për të rikthyer shërbimin e internetit dhe sistemi ka filluar të normalizohet.

Ndërkohë voice, apo thirrjet me zë janë zhvilluar pa asnjë telashe.

Telekomi i Kosovës ju kërkon mirëkuptim të gjithë konsumatorëve për këtë problem të shkaktuar jashtë telekomit e që ka efektuar gjithë konsumatorët e VALA-s.