Fjalë Kyçe

Vellai i Avdullah Hotit: Jemi krenarë me vëllaun tonë

Vellai i Avdullah Hotit: Jemi krenarë me vëllaun tonë

Agim Hoti, vëllai i kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, në një lidhje direkte në Klan Kosova tha se është krenar me suksesin e vëllaut të tij.

“Falënderojmë zotin që kemi një vëlla të tillë. Dhashtë zoti të ja japë të mbarën dhe ta bekojë zoti popullin e Kosovës”.

Vëllai i kryeministrit është imam i një xhamie në Rahovec.