Fjalë Kyçe

Xiaomi i ri, 5G, dhe me çmim të lirë

Xiaomi i ri, 5G, dhe me çmim të lirë

Xiaomi do të hedhë në treg së shpejti një telefon që do të jetë i gjithi i mbuluar me ekran, dhe do të kushtojë vetëm 170 euro, edhe pse do të ketë 5G.

Celulari në fjalë ka për të qenë i gjithi i mbuluar me ekran,dhe që do të ofrojë shumë gjëra, mes tyre diçka që iPhone i fundit nuk e ka, si rrjeti 5G, por edhe me çmim shumë të lirë.

Xiaomi Mi Mix Alpha ka nisur tani të prodhohet në masë dhe do të hidhet në treg në dhjetor të këtij viti.

Ky telefon do të jetë i gjithi i mbuluar me ekran në pjesën ballore dhe anësore, por edhe prapa do të ketë një ekran të dytë që do të përdoret për selfie.