Fjalë Kyçe

Ylli i Kosovës në një reklam me këngëtaren e njohur

Ylli i Kosovës në një reklam me këngëtaren e njohur

Atdhe Nuhiu është një lloj figure kulti te Sheffield Wednesday dhe shfaqja e tij e fundit në paralajmërimin e klubit për ndeshjen e ardhshme vetëm sa e ka treguar statusin e tij si një legjendë.

Nuhiu ka nënshkruar për klubin anglez në vitin 2013 dhe ka shënuar shumë gola gjatë këtyre viteve.

I njohur me përkëdhelje nga tifozët e Sheffieldit si “Big Dave”, Nuhiu asnjëherë nuk është e vështirë që të mos vërehet për shkak të gjatësisë së tij.

Ai ka mrekulluar një numër të madh tifozësh për gjatë viteve dhe siç duket edhe muzikantin Richard Hawley.

29-vjeçari është fotografuar së bashku me Hawleyn për reklamën që paralajmëron ndeshjen e klubit të tyre me Aston Villan.