Fjalë Kyçe

Zemaj i kërkon Hotit t’u shtohen nga 300 euro në muaj mjekëve deri në përfundim të pandemisë

Zemaj i kërkon Hotit t’u shtohen nga 300 euro në muaj mjekëve deri në përfundim të pandemisë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se ka kërkuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, që punonjësve shëndetësorë t’u paguhet shtesa në të ardhura personale deri në 300 euro në muaj, deri në përfundim të pandemisë.

E një kërkesë të tillë, sipas Zemajt, e ka mbështetur edhe kryeministri.

“Si ministër i Shëndetësisë sot kam kërkuar nga Kryeministri z. Avdullah Hoti, që deri në përfundim të pandemisë, punonjësve shëndetësorë t’u paguhet shtesa në të ardhura personale deri në 300 euro në muaj, bazuar në kategorizimin e bërë sipas rrezikshmërisë së drejtpërdrejtë nga virusi Covid-19. Kërkesë e cila gjeti mbeshtetjen dhe mirëkuptimin e Kryeministrit”, ka shkruar Zemaj.

https://www.facebook.com/zemajarmend/posts/3287373994642791