Fjalë Kyçe

Zemaj paralajmëron inspektime ndaj atyre që s’i respektojnë masat anti-Covid

Zemaj paralajmëron inspektime ndaj atyre që s’i respektojnë masat anti-Covid

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, është takuar me drejtorin ekzekutiv të Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi, kryeinspektorin e Tregut, Lulzim Syla, Kryeinspetorin Farmaceutik, dr. Shaban Osmanaj (UD), kryesuesin e kolegjiumit të inspeksioneve komunal të Kosovës, Adonis Tahiri dhe përfaqësuesit nga AVUK-ut.

E temë diskutimi ishte puna në teren që të intensifikohet dhe të zbatohen masat anti Covid.

Ai ka thënë se inspektimet do të koordinohen me policinë, inspektorët komunalë, si dhe me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës dhe në kuadër të këtij angazhimi, do të ketë inspektime edhe në institucionet e të gjitha niveleve.

Postimi i plotë i tij:

Në takim me drejtorin ekzekutiv të Asociacionit të Komunave të Kosovës, z. Sazan Ibrahimi, kryeinspektorin e Tregut, Lulzim Syla, Kryeinspetorin Farmaceutik, dr. Shaban Osmanaj (UD), kryesuesin e kolegjiumit të inspeksioneve komunal të Kosovës, z. Adonis Tahiri dhe përfaqësuesit nga AVUK-ut, diskutuam që puna në teren të intensifikohet dhe të zbatohen masat anti Covid.

Inspektimet do të koordinohen me policinë, inspektorët komunalë, si dhe me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës dhe në kuadër të këtij angazhimi, do të ketë inspektime edhe në institucionet e të gjitha niveleve.

Parandalimi me masat anti Covid, janë hapa të domosdoshëm për ta arritur suksesin.

Bashkë ia dalim!