Fjalë Kyçe

Zhduket një person, mobilizohen policia e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut për ta gjetur

Zhduket një person, mobilizohen policia e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut për ta gjetur

Një person është zhdukur në fshatin Jazhincë, derisa, policia e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut janë duke e kërkuar.

Familjarët bëjnë të ditur se Samet Sinani, 55-vjeçar, ka dalë nga shtëpia në ora 3 të mëngjesit dhe deri më tani nuk dinë asgjë për të.

“SAMET SINANI” i lindur më datë- 24-10-1965 -Ka dalë nga shtëpia”dhe deri më tani nuk dimë asgjë me rastin e tij’ kështu që jemi në kërkim e sipër.janë të lajmëruara dhe institucionet përkatëse të policisë të R Maqedonis”dhe të Kosovës”, thuhet në njoftimin e familjarëve, të cilët kanë kërkuar ndihmë nga të gjithë ata që mund ta kenë parë.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2715707408749644&id=100009312355190