Fjalë Kyçe

Zyrtarët e ndeshjeve të fundjavës në Ipko Superligë dhe Ligën e Parë

Zyrtarët e ndeshjeve të fundjavës në Ipko Superligë dhe Ligën e Parë

FFK-ja ka deleguar zyrtarët e ndeshjeve të fundjavës në Ipko Superligë dhe Ligën e Parë, shkruan GazetaAlo.

Përballjet e kësaj jave do të zhvillohen këtë fundjavë.

Zyrtarët e ndeshjeve për Ipko Superligën dhe Ligën e Parë të Kosovës janë.

Zyrtarët e Ipko Superligës.

Zyrtarët e ligës së parë