Fjalë Kyçe

Zyrtarët e Qeverisë pozojnë pas heqjes së rrethojave

Zyrtarët e Qeverisë pozojnë pas heqjes së rrethojave

Rrethojat e oborrit të Qeverisë janë hequr sot, duke zbuluar kështu të gjithë objektin qeveritar.

Pas kësaj, Qeveria nuk foli zyrtarisht për të konfirmuar apo për të dhënë sqarime, mirëpo nisën pozimet.

Një zyrtare e Qeverisë e ka publikuar një fotografi ku shihet edhe zyrtari i lartë Erzen Vraniqi, ku shihen rrethojat e hequra.

“Nuk ka barriera në mes popullit dhe qeverisë. Jemi një!”, ka shkruar ajo.