Fjalë Kyçe

​Në Projektligjin për Punë nuk janë përfshirë lehonat

​Në Projektligjin për Punë nuk janë përfshirë lehonat

Në Projektligjin e Punës, nuk është përfshirë edhe pushimi i lehonisë.

Kështu sipas ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, lehonat do të përfshihen në një ligj të veçantë, i cili ende nuk është gati për t’u shqyrtuar në Kuvend, por premtoi se së shpejti edhe ky ligj do të sjellët në Kuvend.

Po ashtu, edhe Projektligji për Punë, pas shumë diskutimesh nga deputetët në Kuvendin e Kosovës, nuk u votua për mungesë të kuorumit.

Kuvendi në vazhdim është duke diskutuar pikat e rendit të ditës, shqyrtimin e parë të Projektligjit për Pronën Publike.