Fjalë Kyçe

150 euro gjobë dhe tre muaj s’ka patentë shofer për personin që tejkaloi në vijë të plotë!

150 euro gjobë dhe tre muaj s’ka patentë shofer për personin që tejkaloi në vijë të plotë!

150 euro gjobë dhe hiç më pak 3 muaj nuk do të ketë të drejtë të drejtojë makina personi i cili sot gjatë ditës tejkaloi në vijen e plotë përgjatë magjistrales Prishtinë- Podujevë. E reagimi i zyrtarëve policer Kosovar për këtë rast ka qenë i jashtëzakonshëm. Këta të fundit për më pak se një orë kanë arritur që ta gjejnë ngasësin e veturës.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i policisë së Kosovës, pas publikimit të lajmit nga IndeksOnline, duke identifikuar shoferin i cili ngiste po të njëjtën makinë duke e gjobitur.