Fjalë Kyçe

22 vjet nga rënia e tre pjesëtarëve të UÇK-së

22 vjet nga rënia e tre pjesëtarëve të UÇK-së

Më 31 janar të vitit 1997 ndodhi njëra nga betejat e para madhore të pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Me këtë rast sot në Teatrin Kombëtar të Kosovës mbahet akademi për Zahir Pajazitin, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha.

Akademia mbahet në orën 12:00, në 22 vjetorin e rënies së heronjve.

Akademia mbahet nën përkujdesjen e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit.