Fjalë Kyçe

28 vjeçarja që lindi në tregun e Kamenicës, 2 vjet më parë kishte lindur edhe në parkun e qytetit

28 vjeçarja që lindi në tregun e Kamenicës, 2 vjet më parë kishte lindur edhe në parkun e qytetit

Ditën kur duhej ta lindte fëmijën e saj të gjashtë e kishte afër, andaj ajo doli të bënte pazare në tregun e qytetit, por Xhejlane Mehmedovicit iu desh ta lindë djalin në treg, nën një tezgë, transmeton Gazeta Metro.

Por, e njëjta kishte bërë edhe një tjetër lindje jashtë shtëpisë së saj, ajo kishte kryer një lindje para dy vitesh në parkun e Kamenicës.

Për Xhejlane Menatovic, 28 vjec, pjesëtare e komunitetit rom ne Kamenicë, nuk është hera e parë që lind në hapësira publike.

Kjo ishte ngjarja më unike që ndonjëherë i bëri vaki pazarit dhe parkut të Kamenicës.