Fjalë Kyçe

36 rastet e reja me koronavirus vijnë nga këto vendbanime të Kosovës

36 rastet e reja me koronavirus vijnë nga këto vendbanime të Kosovës

Sonte në Kosovë u konfirmuar edhe 36 raste të reja me koronavirus.

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës (IKSHPK), rastet e reja vijnë nga Komuna e Vushtrrisë, Komuna e Mitrovicës dhe ajo e Fushë Kosovës.

“Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Vushtrrisë 24 raste (sipas vendbanimit: 15 Nedakoc, 6 Vushtrri, 2 Novolan dhe 1 Reznik), komuna e Mitrovicës 6 raste (sipas vendbanimit: 6 raste Mitrovicë) dhe Fushë Kosovë 6 raste (sipas vendbanimit: 6 Miradi e Poshtme)”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.