Fjalë Kyçe

Tina e “Its My Love” tregon në saktësi problemet shëndetësore: Jam pajtuar me fatin!

Tina e “Its My Love” tregon në saktësi problemet shëndetësore: Jam pajtuar me fatin!

Njëra prej konkurrenteve më të zëshme në emisionin “Its My Love” padyshim se është Tina.

Ajo, së fundmi, ishte pjesë e debatit për aftësitë e saja të kufizuara.

Në një emision, ajo ka shpalosur në detaje se çfarë saktësisht ka probleme.

“Pikën kryesore të nervit të dorës e kam të lënduar. E kam dorën pak më të hollë, shkurtër dhe shtrembur. Jam pajtu me atë fat”, ka thënë ajo.

Më tej, Tina tregoi se për një kohë ishte pjesë e organizatës “HENDIKOS” në qytetin e  Pejës.